Alla inlägg under november 2009

Av Lina Naamani - 2 november 2009 15:12

Jag går regelbundet på vaxning, var 6:e vecka närmare bestämt. Och det finns verkligen ingenting skönare att äntligen få det gjort! Det fick jag idag, och är nöjd som vanligt med resultatet. Jag vaxar tom armarna och axillerna (armhålorna) för att det blir så mycket bättre och skönare än att tex raka, för man slipper ju håren flera veckor efteråt.


Första gången du vaxar?

När man ska vaxa sig måste håren vara minst 4 mm. Och resultatet blir mycket bättre om man håller sig några veckor ifrån att ta bort håren, gör man det sedan i jämna intervaller tar det lång tid innan allt hår växer ut ordentligt och man känner sig hårfri nästan alltid, förutom sista veckan innan vaxtiden, den kan vara lite jobbig:)


Visst finns det ju hemmavax man kan använda, men bäst blir det nog om ett proffs gör det för det finns mycket att tänka på.

Vi på HUDverket gör jätte bra vaxningar, tom Brasiliansk vaxning för den som vågar det. Länkar till hemsidan, där står alla behandlingar och priser!

www.hudverket.se



  

Av Lina Naamani - 1 november 2009 20:47

Dagens Tips

 

Det här är räddningen efter sömnlösa nätter och tårar, när huden runt ögonen är mörk och svullen.

 

Intensive Eye Mask and Essence

från Kanebo Sensai

 

895:-  40 ml och 40 pads

 

Precis som namnet säger, kan man använda denna produkt både som mask (vid behov) och varje dag (morgon och kväll) som ögonzonprodukt.

Den verkar omedelbart på torr och svullen hud och minskar fina linjer runt ögonen.

Den dränerar, reparerar och stärker ögonhuden med massa energi. Och man känner verkligen hur den kyler, så skönt! 

 

När man använder den som mask dränker man två pads med produkten och lägger precis under ögonen, sjuuukt beroende framkallande.

 

När man använder enbart produkten tar man två droppar och klappar in det försiktigt runt ögonen. Sätt aldrig produkt på ögonlocken, utan istället på benet under ögonbrynet, annars riskerar man att bli mer svullen (Gäller alla ögonkrämer och krämer överhuvudtaget)

 

 

 

 

     

 

 

 

  

 

 

I övrigt kan man tänka på att få tillräckligt med sömn och frisk luft och dricka mycket vatten för att slippa påsiga ögon och mörka ringar

Av Lina Naamani - 1 november 2009 16:22

Igår firade vi två vänners födelsedagar och halloween i logen på filipsborg, det var jätte mysigt med brasa och träväggar och en massa vänner. Jag var faktiskt inte på något vidare partyhumör, så det blev en ganska tidig kväll. Var nog inne i nattklubben i typ en kvart..HAHA.


Bjuder på en bild på mig själv från festen, i min katt outfit, det sket sig iaf med lösögonfransarna.. Det fanns inget lim med i förpackningen och mitt egna var slut, om jag sålde ett par ögonfransar UTAN lim skulle jag berätta det för den som köpte dom. Typ -det följer inte med något lim med dom här, har du eget eller vill du köpa ett lim?

När vi ändå är inne på franslim, så är det som följer med lösögonfransarna värdelöst. Det finns ett speciallim hos bla MAC som är jätte bra, man kan fråga personalen om det.




     



Presentation

Gästbok

Fråga mig

29 besvarade frågor

Omröstning

Hur gammal är du som läser?
 10-15
 15-20
 20-25
 25-30
 30-35
 35-40
 40+

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards